V. Augulis įgyvendino projektą „Šiltinimo poliuretanu verslo sukūrimas Šakių raj.“

Vidmantas Augulis įgyvendino projektą „Šiltinimo poliuretanu verslo sukūrimas Šakių raj.“ (ŠAKI–LEADER–6A–D–10–4–2021).
Projektas įgyvendintas pagal VPS I prioriteto ,,Vietos ekonomikos plėtra ir aplinkosauga” priemonę „Verslumo skatinimas kaimo vietovėse“ (KODAS LEADER-19.2-SAVA-10).
Tai be partnerių vykdytas pelno projektas, kuris gavo 41008,00 eurų paramą.
Projekto tikslas buvo - pradėti šiltinimo poliuretanu verslą, siekiant skatinti verslumą bei kaimo gyventojų poreikius atitinkančių paslaugų teikimą Šakių krašto VVG teritorijoje.
Pagal projektą:
1, Įsigyta moderni kilnojama poliuretano purškimo įranga (1 vnt.);
2. Įsigytas krovininis automobilis, skirtas poliuretano purškimo įrangos transportavimui į paslaugos teikimo vietą;
3. Sukurta 1,5 etato darbo vietos putų purškimo meistrui ir pagalbiniam darbuotojui;
Atliktos vietos projekto viešinimo veiklos.
Projekto vykdytojas Vidmantas Augulis šio projekto ėmėsi, žinodamas tokios veiklos poreikį. Todėl nors kaip ir kiekviena naujo darbo, naujo projekto ar naujo reiškinio pradžia nėra lengva, Vidmantas tiki šio projekto būtinumu, jo teikiama nauda ir gražiu šios veiklos augimu ateityje. Siekdami didinti gyvenamųjų pastatų energetinį efektyvumą, gyventojai supranta poreikį apsišiltinti savo namus ir patys to siekia. Purškiamos poliuretano putos – vienas universaliausių namų apšiltinimo sprendimų. Poliuretano putos yra atsparios drėgmei ir kitiems aplinkos faktoriams. Poliuretano putomis šiltinti galima visas namo dalis – pradedant nuo pamatų ir baigiant stogo izoliavimu. Pagal projektą įsigyta įranga ir automobilis puikiai leidžia tokį procesą vykdyti, išvažiuojant pas užsakovą į jo nurodytą vietą, todėl dabar lieka tik vis dažniau mėginti dirbti, ugdyti įgūdžius ir tapti verslininku, teikiančiu kokybišką ir abipusiai su užsakovais naudingą paslaugą.

Šakių krašto vietos veiklos grupės informacija

Zenklai