Aurimas Gustas įgyvendina projektą „Mobilaus maitinimo verslo „Burgerių broliai“ sukūrimas“
- Informacija
- Parašyta 2025 Birželio 15, Sekmadienis 16:45
Aurimas Gustas įgyvendina projektą „Mobilaus maitinimo verslo „Burgerių broliai“ sukūrimas“ (ŠAKI-EURI-6A-D-17-1-2024). Projektas įgyvendinamas pagal VPS I prioriteto priemonę ,,Fizinių asmenų verslo kūrimas“(LEADER-19.2-SAVA-11). Tai yra pelno projektas, kurį įgyvendindamas A.Gustas pretenduoja į 22 642,00 eur paramą.
Projekto tikslas - sukurti mobilų maitinimo paslaugų verslą, skirtą turistiniams Šakių rajono objektams.
Projekto uždaviniai:
1. Įsigyti, sumontuoti, paruošti eksploatacijai maisto gamybos furgono įrangą.
2. Įvykdžius Maisto ir veterinarijos tarnybos reikalavimus, gauti maisto tvarkymo pažymėjimą ir pasiruošti verslo atidarymui.
3. Sukurti naują virėjo darbo vietą 1 etatu pagal individualios veiklos pažymą.
4. Viešinti projekto įgyvendinimą.
Laukiamas rezultatas. Bus vykdoma ekonominė veikla - restoranų ir pagaminto valgio teikimo veikla. Ši veikla nepertraukiamai bus vykdoma tiek kontrolės laikotarpiu, tiek ateityje. Pareiškėjo gaminamų maisto porcijų asortimentą sudarys: šviežiai kepti mėsainiai (burgeriai), kurių platus asortimentas leis patinkantį rasti kiekvienam – nuo klasikinių jautienos burgerių iki veganiško pasirinkimo. Greito maisto vagonėlyje taip pat bus tiekiami vištienos sparneliai su pasirinktais naminiais padažais, tradicinis britų patiekalas „Fish&chips“ – žuvies filė traškioje tešloje, patiekiama su skrudintomis bulvytėmis, ir zanavykiški koldūnai. Sėkmės atveju bus vykdoma plėtra - ne tik plečiamas asortimentas, bet ir planuojama sukurti papildomų darbo vietų. Visą projekto įgyvendinimo ir kontrolės laikotarpį veikla bus viešinama socialiniuose tinkluose.
Projekto lėšomis įsigyta viskas, kas planuota:
1) Komercinė priekaba su anstatu, naudojama kaip mobilus maitinimo furgonas, - pagrindinė verslo vykdymo priemonė;
2) Plokščia dujinė kepimo plokštė, naudojama mėsos ir kitų produktų kepimui, virimui;
3) Dujinė gruzdintuvė su 2 krepšeliais, naudojama bulvių, žuvies ir kitų produktų skrudinimui aliejuje;
4) Elektrinis skrudintuvas, naudojamas įvairių produktų sausam gruzdinimui;
5) Elektrinė konvekcinė orkaitė, naudojama gaminimui garuose;
6) Kasos aparatas, naudojamas klientų atsiskaitymui ir apyvartos apskaitai;
7) UVS saugos modulis – aparatinė įranga vienam kasos aparatui.
Aurimas tvarko projekto dokumentus ir rengiasi baigti tą organizacinę kuriamąją rūpesčių dalį - netrukus startuos su verslo pradžia!
Sveikinam pradedančius jaunus verslininkus, linkim visokeriopos sėkmės ir laukiam gardumynų iš naujo mobilaus furgono virtuvėlės!
Šakių krašto VVG informacija