Ernesta Šiuikienė įgyvendino projektą ,,Pušynas”

Ernesta Šiuikienė įgyvendino projektą ,,Pušynas”(ŠAKI–LEADER–6A–D–8–3–2020). Projektas įgyvendintas pagal VPS I prioriteto “Vietos ekonomikos plėtra ir aplinkosauga” priemonę „Verslumo skatinimas kaimo vietovėse“ (LEADER-19.2-SAVA-10).
Tai be partnerių vykdytas pelno projektas, kuris gavo 40000,00 eurų paramą.
Projekto tikslas buvo - sukurti unikalią apgyvendinimo paslaugą Šakių rajono teritorijoje – moderniuose nameliuose medžiuose.
Įgyvendinti projekto uždaviniai:
1.Pastatyti du modernūs, šiuolaikiški nameliai medžiuose (vienas namelis keturvietis, 18,64 m2 ploto su 7 m2 antresole, kitas dvivietis, 23,33 m2 ploto) su vitrininiais langais, pilna vidaus ir išorės apdaila ir įranga;
2.Sukurtos dvi naujos darbo vietos (etatai).
Projekto vykdytoja E. Šiuikienė, turėdama tikslą skatinti turizmą Šakių rajone, pasiūlė žmonėms naujovę – poilsį moderniuose ir šiuolaikiškuose nameliuose medyje. Šiuo projektu ji kėlė sau tikslą suteikti galimybę Lietuvos gyventojams ir turistams iš svečių šalių susilieti su gamta, pasijusti gyvenančiais miške, bet šalia turėti ir visus šiuolaikiniam žmogui įprastus patogumus (lovą, dušą, tualetą). Nameliuose apsistoję žmonės galės pamatyti mūsų kraštą, pasivaikščioti šiaurietiško ėjimo lazdomis, važinėtis dviračiais apylinkėmis, miškais ar didžiausios Lietuvos upės - Nemuno - pakrantėmis.
Projektas ambicingas – įdomus, gražus ir intriguojantis! Tegul jis būna ir patrauklus turistams!

Šakių krašto VVG informacija

Zenklai