Dainius Venckūnas įgyvendino projektą ,,Inovatyvių sveikatingumo paslaugų komplekso sukūrimas poilsiavietėje „Paliekys“

Dainius Venckūnas įgyvendino projektą ,,Inovatyvių sveikatingumo paslaugų komplekso sukūrimas poilsiavietėje „Paliekys“ (ŠAKI-LEADER-3A-D-6-14-2020). Projektas vykdytas pagal VPS I prioriteto priemonę ,,Vietos ištekliais pagrįstų produktų vertės didinimas ir maisto tiekimo grandinių plėtojimas (LEADER-19.2-SAVA-5). Paramos suma - 44 949,00 eurai.
Projekto tikslas - inovatyvių sveikatingumo paslaugų komplekso sukūrimas Lekėčiuose.
Projekto vykdymo metu buvo įgyvendinti uždaviniai:
1. Pastatytas 35,30 m2 pastatas (pirtis) su terasa;
2. Pastatytas 30 m2 pastatas (masažo namelis);
3. Įsigytas 31 m2 vasarnamis (poilsio namelis);
4. Įsigytos statybinės medžiagos (mediena, santechnika, elektros instaliacija) ir įranga (SPA baseinas, vaikų žaidimų aikštelė, projektorius, dviračiai, pirties krosnis, dujų katilai, virtuvėlės įranga, poilsio kambario baldai, masažinis stalas, relaksiniai masažo gultai, sėdmaišiai);
5. Sukurta 1,5 naujos darbo vietos (etato) vadybininkui (-ei) ir pirtininkui (-ei)-masažuotojui (-ai).
Tai toks informatyvus viso projekto turinio apibūdinimas! Bet tai ne tik žodžiai – tai dideli darbai, sukūrę nuostabų Paliekio poilsiavietės sveikatingumo paslaugų kompleksą!
Tai darbai, Dainiui Venckūnui juos įvykdžius, virtę jaukumu, grožiu ir patogumu! Tai darbai, suteikę nuostabiam Zanavykijos krašteliui - Lekėčiams - didžiulę pridėtinę vertę! Tai darbai, traukiantys turistus ar šiaip poilsio valandėlių išsiilgusius žmones! Nes visa ta aplinka, kuri suklestėjo projekto ir ypatingai darbščių, kūrybingų, savo kraštą ir žmones mylinčių žmonių dėka, negali būti nepatraukli! Šaunuoliai Daiva ir Dainius Venckūnai – judviejų abiejų triūsas negali likti nepastebėtas – kaip Dainius yra sakęs – aš vykdytojas, o mano žmona – jaukumo ir grožio kūrėja! Džiaugiamės kūrėjais, o sveikatingumo paslaugų komplekso svečiai tegul džiaugiasi jų sukurtu grožiu ir gėriu!
O kad kiekvienas besidomintis galėtų susidaryti teisingą įspūdį apie Paliekio jaukumą – naudojamės Paliekio socialinių tinklų paskyroje esančiomis nuotraukomis! Ačiū tikriems foto meistrams, gebantiems perteikti Paliekio malonumus kūnui ir sielai!

Šakių krašto Vietos veiklos grupės informacija

Zenklai