Informacinis renginys

alt

alt2013 m. lapričio 12 d. Šakių krašto vietos veiklos grupė (toliau Šakių krašto VVG) kartu su Šakių rajono bendruomenių centrų asociacija (toliau Šakių r. BCA) sukvietė bendruomenes į bendrą renginį. Šakių krašto VVG informacinio renginio metu, kuris vykdomas pagal projektą „Šakių krašto VVG vietos plėtros strategijos įgyvendinimo dalyvių gebėjimų ugdymas ir aktyvumo skatinimas“, informavo bendruomenes apie įgyvendinamą strategiją, vykdomus mokymus, informacinius renginius ir būsimos 2014-2020 m. strategijos galimybes bei lūkesčius. Sveikinimo žodžiu ir pirmuoju pranešimu -  „Vietos plėtros strategijos įgyvendinimo apžvalga“, renginį pradėjo Šakių krašto VVG pirmininkas Algimantas Damijonaitis.

 alt alt

Apie Šakių rajono bendruomenių centrų veiklos kryptis ir perspektyvas pasisakė Šakių raj. BCA pirmininkė Grinutė Šnirpūnienė.

Renginys sulaukė ne tik bendruomenininkų aktyvaus dalyvavimo, bet ir garbių Šakių rajono svečių dėmesio: Seimo nario Mindaugo Basčio, Mero pavaduotojos Rimos Rauktienės, Žemės ūkio skyriaus atstovo Rimanto Valiuko.

alt alt

alt

Bendruomenių nariai trumpai pristatė įgyvendinamų ir įgyvendintų projektų rezultatus. Bendruomenių nuveiktais darbais buvo galima pasidžiaugti jų pačių paruoštoje parodoje.

Paluobių BC „Pagirys“

 

Girėnų BC

alt alt

Voniškių BC

Briedžių BC

alt alt

Sudargo BC

alt alt

Barzdų BC

alt alt

Baltrušių BC

alt alt

Veršių BC

alt alt

Panovių BC

alt alt

Kriūkų BC

alt alt

Tarpučių BC

alt alt

Kudirkos Naumiesčio BC

alt alt

Keturnaujienos BC

alt alt

Kidulių BC

alt alt

Ritinių BC

alt alt

Mikytų BC

alt alt

Gelgaudiškio BC „Atgaiva“

alt alt

Voverių BC „Jotija“

alt alt

BC „Tėviškė“

alt alt

Janukiškių BC

alt alt

Slavikų BC                                                                                                 Bliuviškių BC

alt alt

Plokščių BC                                                                            Griškabūdžio BC

alt alt

Šakių krašto VVG, informacinio renginio metu, susirinkusioms bendruomenėms buvo išdalintos išorinės viešinimo priemonės su Europos vėliavos, Kaimo plėtros fondo, LEADER ir Šakių krašto vietos veiklos grupės ženklais.

alt