MB „Jo jo pramogos vaikams” įgyvendino projektą ,,Greitojo maitinimo veiklos tolimesnė plėtra, panaudojant vietos žaliavas“

MB „Jo jo pramogos vaikams” įgyvendino projektą ,,Greitojo maitinimo veiklos tolimesnė plėtra, panaudojant vietos žaliavas“ (ŠAKI- LEADER- 6A-D-11-7-2021). Projektas įgyvendintas pagal VPS priemonę „Verslumo skatinimas kaimo vietovėse“ (LEADER-19.2-SAVA-10).
Parama projektui - 37 618,00 euro.
Projekto tikslas - maksimaliai išnaudojant vietos gamintojų produkciją ir kuriant naujas maisto produktų tiekimo linijas, plėtoti greitojo maitinimo paslaugas.
Projekto metu buvo įsigyta 10 komplektų lauko baldų su lauko skėčiais ir šildytuvais, specialiai lauko maitinimui pritaikytų indų, geokupolas, deguonies kokteilių aparatas, indaplovė, stelažų ir spintų komplektas, ledo generatorius, sveikų gėrimų lauko baras.
Taip pat buvo sukurta 1,5 darbo vietos baro prižiūrėtojui – barmenui (1 etatas) ir pagalbiniam darbininkui (0,5 etato).
Džiugu, kad mūsų krašte yra tokių projektų sumanytojų ir vykdytojų. Džiugu, kad tęsiant ankstenį MB ,,Jo Jo pramogos vaikams“ projektą, pastarasis gali papildyti pirmojo veiklas nauja įranga, naujomis patogiomis sąlygomis, nauja išvažiuojamai ,,Grafo virtuvės” teikiamai paslaugai suteikiama pridėtine verte, taip pat komfortišką paslaugos gavėjų poilsį su gardžiais Grafo virtuvės patiekalais po nuo saulės ir vėjo saugančiais skėčiais ar geokupole.
Tegul sekasi dirbti projektų vykdytojai MB ,,Jo Jo pramogos vaikams” ir tegul džiaugiasi vartotojas kokybišką - gardžią ir patogią - paslaugą gaudamas!

Šakių krašto VVG informacija

Zenklai