Loretos kepyklėlė Kudirkos Naumiestyje nuolat kvepia namais…

Loretos Adomaitienės kepyklėlė Kudirkos Naumiestyje nuolat kvepia namais… Čia kepamos eglutės skleidžia gardų, saldų, jaukų meduolinį kvapą… O prieš Velykas šis kvapas iš tiesų užbūrė mintimis apie namus, šventes, artimus žmones šalia… O kad taip būtų, reikia labai daug dirbti tiems, kurie sukuria tą jaukų namų kvapą… Tai pati Loreta ir jos kolegė Neringa. Šaunuolės moterys – daug dirba ir nedejuoja, anaiptol - džiaugiasi, kad jaučiasi reikalingos.
Tai Loretos Adomaitienės projektas “Konditerijos kepyklėlės atidarymas Kudirkos Naumiestyje“ (ŠAKI-EURI-6A-D-13-3-2022). Projektas įgyvendinamas pagal VPS I prioriteto „Vietos ekonomikos plėtra ir aplinkosauga“ priemonę Nr. LEADER-19.2-SAVA-11 „Fizinių asmenų verslo kūrimas“.
Tai be partnerių įgyvendinamas pelno projektas, kuris gauna 5 664,00 eur paramą.
Projekto tikslas - sukurti konditerijos gaminių kepimo verslą Kudirkos Naumiestyje.
Gaminių kepimo verslas jau pradėtas, smagurių eilės rikiuojasi, darbo knygoje užsakymai taip pat rikiuojasi, darbo – net “ošia”…
Sveikinam Loretos kepyklėlę ir joje dirbančias moteris! Tegul tvirtos būna kojos! Tegul stiprios būna jų rankos! Tegul kepyklėlė nuolat kvepia namais!

Šakių krašto VVG informacija

Zenklai